Ana sayfa - Bilgi - Ayrıntılar

Ateşleme arızası nedenlerinin ve British Rover entegre pişiricinin ilgili işlemlerinin ayrıntılı açıklaması

Zhejiang Yinglun Luofu Electric Appliance Co., Ltd. tanınmış (ünlü) bir entegre ocak markası, endüstride ünlü bir marka, Çin'deki entegre çevre koruma ocak endüstrisinde etkili bir marka, Zhejiang Eyaletinde seçkin bir özel teknoloji kuruluşudur ve araştırma ve geliştirme, üretim ve satışı entegre eden büyük ölçekli modern bir mutfak cihazı işletmesi
"İnanıyorum ki her aile aşçısı (kadın), İngiliz Rover entegre pişiricinin ateşleyemediği ve aynı zamanda tüm kişiyi çok üzen sert bir ses çıkaracağı durumlarla karşılaşacaktır. Neredeyse sipariş verme zamanı geldi ve istiyorlar. ailelerinin zamanında lezzetli yemekler yemeleri için.Ancak, İngiliz Rover entegre pişirici ateşlenmiyor, ne yapmalılar?"? Du Niang'a sorun, görüşler farklı ve kimi dinleyeceğimi bilmiyorum? Bu nedenle, herkese British Rover entegre sobanın yanmamasının nedenleri ve ilgili işlem hakkında kapsamlı bir anlayış sağlamak için.
1. Gaz yok
Dikkatli insanlar dikkatlice inceleyebilir, ancak bazı insanlar özensiz veya işleriyle meşgul olabilir ve çoğu zaman unutabilir, peki alev almayan bir ocakla karşılaştığında ne yapmalı? Editör size her şeyden önce gaz kalıp kalmadığını kontrol etmenizi söyledi.
Çözüm: Şişelenmiş gazın gazı bittiğinde yeniden doldurulması gerekir; Boru gazı ise, gaz vanası anahtarının açık olduğundan emin olun.
2. Pil bitmiş
Kontağın tutuşmadığı ve sert bir tıklama sesi olmadığı tespit edilirse, akünün şarj olup olmadığını kontrol etmek gerekir?
Çözüm: Ocak pili yoksa veya bitmişse, normal bir 1 numaralı pille değiştirin.
3. Zayıf devre kontağı
Bu kolayca göz ardı edilebilecek bir sorundur, ancak birçok ev aşçısı (kadın) bununla sıklıkla karşılaşır, bu nedenle önce pil kutusunun pozitif ve negatif elektrotlarının paslı olup olmadığını ve kabloların zayıf temas halinde olup olmadığını kontrol edin.
Çözüm: Ocak devresinin teması zayıfsa, pası gidermek ve devreyi doğru bir şekilde bağlamak gerekir. (Bir devre aptalıysanız, bir profesyonelin bununla başa çıkmanıza yardımcı olması en iyisidir.)
4. Aşırı gerilim koruması
Birçok sobanın aşırı gerilim koruma işlevi vardır ve aşırı gerilim oluştuğunda çalışmaz.
Çözüm: Ocak aşırı basınç koruması altındayken, basınç düşürme valfini değiştirip denemek gerekir.
5. Boru tıkanması
Boru hattı tıkanması da çok yaygındır. İlk olarak, çıkış valfini kontrol edin. Genel olarak konuşursak, gaz kokusu alıyorsanız ve soba tutuşamıyorsa, gazın tıkanmış olması muhtemeldir.
Çözüm: Soba borusu tıkalıysa, boruyu taramak veya değiştirmek gerekir.
6. Mikro anahtar hasarlı
Bu noktada ocakta küçük bir alan olur ancak tamiri normal arızalara göre daha zordur. Genel olarak, sahibinin tamir etmesi tavsiye edilmez.
Çözüm: Hassas ve profesyonel bir iş olan ocağın mikro anahtarı zarar görmüştür. Profesyonel bir kişinin çözmesini istemek en iyisidir.
7. Kirli ateşleme iğnesi
"Mutfak düzenli olarak temizlenmezse ocak yüzeyi özellikle ocak yüzeyine yapışan yağ damlacıkları çok kirli olacaktır. Üstelik süre çok uzunsa ateşleme iğnesi kolayca yağ ile kirlenebilir. , bu yüzden tutuşmayacak.".
Çözüm: İlk olarak, ateşlemeye çalışmadan önce ateşleme iğnesindeki yağ kirini temizleyin.
8. Ateşleme pimi konumu yanlış
"Bir ocağın ateşleme iğnesi yanlış yerleştirilirse, ateşlenmesi için ocağın ateşleme iğnesi ile ateş kapağı arasındaki mesafe için belirli gereksinimleri vardır. Mesafe çok fazla saparsa ocak tutuşmaz."
Çözüm: Genel olarak konuşursak, ateşleme iğnesi ile yangın kapağı arasındaki mesafe 4-6 mm'dir ve yangın deliği ile hizalanmalıdır.
9. Ocak yüksek gerilim hattının eskimesi
Kuzinenin bir yüksek voltaj kablosu ve konnektörü vardır. Yüksek voltaj kablosu eskidiğinde, ocağın tutuşmamasına neden olmak kolaydır.
Çözüm: Şu anda, yalnızca bir dizi yüksek voltaj direnci koruması eklemek gereklidir. Günlük hayatta gözleme daha fazla dikkat edin ve göreceksiniz ki

info-908-902

Soruşturma göndermek

Bunları da sevebilirsiniz